Home » Winkel » Verzenden & retourneren Mijn account  |  Winkelwagen  |  Afrekenen   
CategorieŽn
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Informatie
Verzenden & retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Wij accepteren
visa
PayPal
Verzenden & retourneren

Wij verzenden de artikelen per TNT post of een pakketvervoerder. De bestellingen worden verstuurd binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling op onze rekening.
Bij standaardverzendingen naar het buitenland hanteren wij de geldende tarieven van TNT Post en de pakketdiensten. Let erop dat bij buitenlandse betalingen ook het bedrag dat wij ontvangen overeen moet komen met het te betalen bedrag, dit i.v.m. de wiselkoersen. Eventuele betalingskosten voor buitenlandse betalingen zijn voor rekneing van de koper.

Ruilen is mogelijk, mits niet gebruikt, binnen 7 dagen na ontvangst, maar moet wek eerst per email of telefonisch gemeld worden. Alle extrat verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor de koper. VanVilt.nl en de Geboortedeken.nl geeft geen geld terug. Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij natuurlijk wel voor herlevering of restitutie van het betaalde bedrag. De retourzending moet dan wel eerst gemeld worden. Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. Een persoonlijke geboortedeken kan NIET worden geruild.